Presenteras av Continental Bakeries
Gille - Singelpack - Kakor
Gilleboll och Punschrulle är två av svenska folkets toppfavoriter.

Välj din favorit till fikat i smart singelpack

Vi har alla olika smak och nu är det enklare än någonsin att välja sin egen favoritmunsbit till fikat. Gille lanserar nya smarta singelpack med godbitar som man kan avnjuta när man vill, perfekt för on-the-go till kaffet.

Gille logo

Gille - Kolaboll - Chokladflarn

Fyra utvalda klassiker Gilleboll, Gille Dubbla chokladflarn, Gille Punschrulle och Gille Kolaboll lanseras nu i smarta singelpack. Detta gör att alla kan prova folkets favoriter, utan att behöva köpa ett stort familjepack. Vi fick en pratstund med Camilla Tuvesson, Marketing Manager på Continental Bakeries North Europe, som berättar mer om det smarta förpackningsalternativet.

Att avnjuta när du vill

Gilles nya förpackningar innehåller en 30-40 grams munsbit, perfekt när du är sugen på något gott och är på språng. Med tanke på den stora andelen ensamboende i Sverige är familjepack ofta för stora men med singelpack får man en perfekt munsbit för en person, samt att det blir lättare att variera sitt fika bland sina favoriter.

– Gillebollen och Dubbla chokladflarn är riktiga toppfavoriter och även Punschrullen är populär. Kolabollen är mer av en uppstickare som varit uppskattad av barn och den yngre publiken. Den är lite mer av en rookie i sammanhanget, säger Camilla.

Moderna ställ i plexiglas

Singelpacken finns nu att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker runt om i landet och för lanseringen har Gilles tagit fram ett helt unikt ställ i plexiglas. Färdiga hål i glaset gör att man på ett enkelt sätt kan placera de färdigpackade lådor som singelpacken kommer i. När lådan är tom, tar man bara en ny och hänger upp vilket gör det smidigt med påfyllnad för personalen i butik.

Gille - Plexiglas - Ställ
Gilles unika ställ i plexiglas.

– Stället i plexiglas känns modernt, fräscht och tar lite plats vilket är perfekt för de butiker som har ont med utrymme. Glasets transparens gör dessutom att det ser ut som om att kartongerna svävar i luften, en fräck effekt, menar Camilla.

För Gilles har det varit viktigt att visa ett igenkännande i design för konsument och kund. Därför packas singelpacken i Gilles klassiska familjepack. Camilla avslutar:

– Singelpack är något som har efterfrågats länge och nu äntligen finns de i butik. Framöver är det mycket möjligt att vi fortsätter lansera fler godbitar som singelpack.

Nu finns favoriterna Gilleboll, Gille Dubbla chokladflarn, Gille Punschrulle och Gille Kolaboll att köpa i singelpack i din välsorterade livsmedelsbutik. På gille.com kan du läsa mer om dina favoriter i singelpack.