Dentaworks - Tandblekning
Stephanie Andersson fick ett perfekt resultat med Dentaworks tandblekning.

Vackert leende gör skillnad

SkönhetNär vi möter en annan människa bildar vi snabbt en uppfattning om personen där klädsel, frisyr och kroppsspråk spelar stor roll. Det man ofta inte tänker på är hur starkt ett vackert leende kan påverka det första intrycket.

Visst minns vi när vi träffat någon som haft synbart missfärgade tänder av till exempel rökning eller kaffe, och hur vi har reagerat. Kanske känner vi omedvetet att den här personen blir någon annan på grund av sina missfärgade tänder. Hur hade det första intrycket blivit om tänderna varit bländande vita?

Säga vad man vill men ett vackert leende gör skillnad. Stephanie Andersson berättar här om sin upplevelse med Dentaworks tandblekning.
Pröva Dentaworks kit för hemmablekning du också – fraktfritt

Påverkade självförtroendet

Tidigt lade jag märke till hur mina tänder och mitt leende avspeglade mig själv. Eftersom mina tänder var gula på grund av rökning så ville jag sällan le, och fick höra att jag alltid såg sur och ledsen ut vilket bara gjorde mig ännu mer ledsen över mitt leende.

Detta påverkade mig på många olika sätt. Vid anställningsintervjuer var jag rädd för att visa mina tänder och gav därför inte det intrycket som önskades av både mig och motparten. Att det fanns tandblekning hos tandläkare visste jag, laser, ljus och allt möjligt. En vän till mig blekte sina tänder med tandskena och gelé från tandläkaren. Med tanke på att jag var och är studerande så kunde jag glömma att min ekonomi skulle tillåta något av de metoderna.

Testade på tandblekning

Så jag försökte att vänja mig vid att jag hade missfärgade tänder och efter ett tag tänkte jag inte på det, och andra glömde också bort det. Under sommaren 2007 fick jag en tandblekning hos tandläkaren i present och var överlycklig, äntligen skulle jag få vita tänder och ett vackert leende. Resultatet blev bra och jag var nöjd.

Tråkigt nog så blev tänderna mörkare med tiden och jag försökte få tillbaka det bländande leendet med diverse whitening tandkrämer. När det inte gav mig ett optimalt resultat började jag söka på nätet efter liknande tandblekningsbehandling som tandläkaren gör med skenor. När jag hittade Dentaworks så var jag skeptisk, framför allt till priset. Hur kunde det vara så billigt och samtidigt fungera bra?
Beställningar gjorda före klockan 15 så skickas samma dag – fraktfritt

Testade Dentaworks med en vän

En vän och jag beställde hem varsitt paket tandblekning och startade dagen efter. Vi tänkte att om det ändå var så billigt så kunde vi testa. Jag testade först att bleka tänderna på överkäken och redan efter första gången såg jag skillnad, mina nedre tänder såg mycket värre ut jämfört med de övre så jag blekte dem också och blev super nöjd.

Det är jätteenkelt och när skenan sitter i så tänker du inte ens på den eftersom den formas precis efter hur dina egna tänder är. Nu ler jag varje dag och får ofta komplimanger för mina tänder, hur vackra dem är och att det skiner om mig för att jag ler så mycket. Det har förändrat mycket av min självsäkerhet och har faktiskt fått mig att bli en aning lyckligare, det är väl fantastiskt.

www.tandblekning.com kan du läsa mer om hur Dentaworks fungerar och här finns även fler berättelser från kunder som använt Dentaworks tandblekning. Det går även lätt att beställa dit tandblekningskit direkt via Dentaworks webbshop.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se

Stephanies berättelse publicerades först på www.tandblekning.com.