Swedemount - Sportkläder
Sportshopens flaggskeppsbutik i Grebbestad är med dess 14 000 kvadratmeter nordens största sportbutik.

Sportshopen är hela familjens resmål

TräningKlädbutiken Sportshopen är hela familjens resmål med nöjen såsom minibio, lekland, skateramp och isrink. Här kan barnen leka tillsammans medan föräldrarna väljer ut sportkläder av hög kvalitet till bra priser. Sportshopens egna märken Swedemount och Nautic XPRNC RS65 är perfekt för dig som tränar eller trivs ute på sjön.

1991 öppnade den första Sportshopen i Tanumstrand med målet att erbjuda kvalitetsprodukter inom sport och fritid till humana priser. Vad som började i liten skala har nu växt till elva butiker runt om i Bohuslän och Värmland. Hit vallfärdar människor året om för att hitta sport- och fritidskläder till hela familjen, oavsett aktivitet.

Nancy Hebbelinck, marknadschef på Sportshopen, ger oss en inblick i Sportshopens butikskoncept som året om lockar barnfamiljer. Nancy berättar samtidigt om två av företagets egna märken, Swedemount och Nautic XPRNC RS65.

Nordens största sportbutik

Swedemount - Lekland
I Sportshopen kan barn i alla åldrar leka i ett fyra våningar högt lekland.

Sportshopens flaggskeppsbutik i Grebbestad är med dess 14 000 kvadratmeter nordens största sportbutik sett till både yta och försäljning. Här satsar Sportshopen på en rolig upplevelse för hela familjen med flera olika aktiviteter.

– Inne i butiken har vi en restaurang med tillhörande kafé. Vårt huvudfokus ligger på de familjeaktiviteter vi erbjuder. Här kan barnen leka i ett fyra våningar stort lekland, titta på film i vår biograf eller åka skateboard. På vintern erbjuder vi även barnen att åka skridskor i vår egna isrink, berättar Nancy.

Allt handlar enligt Nancy om möjligheten att göra vistelsen roligare för familjer som besöker Sportshopen. Att kunna kombinera shopping med aktiviteter är en perfekt sysselsättning för barnfamiljer som inte behöver oroa sig för att barnen blir uttråkade.

Träning och segling

Sportshopen - Swedemount
Swedemount – för den aktive entusiasten.

Med kläder inom all typ av fritidsutövning är Sportshopen den perfekta butiken oavsett om du ska vandra, paddla, åka skidor eller träna. Sportshopen säljer kända varumärken såsom Nike, North Face och Helly Hansen men har även flera egna varumärken, bland annat Swedemount och Nautic XPRNC RS65.

Swedemount grundades 1991 och riktar sig till den aktive entusiasten. Med dam-, herr- och juniorkollektioner erbjuder man funktionskläder och ryggsäckar för aktiviteter oavsett årstid. Med hjälp av ett samarbete med olika idrottare testas produkterna i rätt miljöer och förbättras efter idrottarnas önskemål.

– Medan Swedemount riktar sig mot träning och sportutövning är Nautic XPRNC RS65 inspirerat av havet och sjön. Med seglarjackor, pikéer och andra produkter för sjön passar produkterna perfekt för såväl fritids- som sportseglaren, avslutar Nancy.

Vårfest med musikuppträdanden

Varje år arrangerar Sportshopen Jubileumsfesten, en fest full av roliga evenemang med allt från musikuppträdanden till spännande shower. På www.sportshopen.nu kan du läsa mer om nordens största sportbutik. På www.swedemount.se kan du läsa om Sportshopens klädmärke Swedemount och Nautic XPRNC RS65.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se