Presenteras av Shape Drinks
Shape Drinks - Alkoläsk
Foto: Shape Drinks

Sockerfritt alternativ till barens söta drinkar

Det finns ett stort utbud av kalorisnål mat och dryck i dagligvaruhandeln men alkoholmarknaden domineras fortfarande av sockerstinnade alternativ. Shape Drinks är en kalorisnål alkoläsk på 4,5 procent som är helt fri från socker och kolhydrater.

Samtidigt som allt fler försöker leva ett sundare liv med träning och kalorisnål kost vill många också kunna unna sig något alkoholhaltigt under helgen. Problemet är att öl, cider och drinkar innehåller stora mängder onödigt socker och kolhydrater vilket den hälsomedvetna personen helst vill avstå. Shape Drinks är det sockerfria alternativet till barens söta drinkar.

Shape Drinks - Äpple - Fläder
Foto: Shape Drinks

Två goda smaker

Till skillnad från andra varumärken som innehåller 52-64kcal100ml, innehåller alltså Shape Drinks endast 25 kcal per 100ml och är helt utan socker och kolhydrater. Drycken smultron/gojibär är sötad med stevia och äpple/fläder med sötningsmedel E950 och E951 och perfekt därmed perfekt för personer som går på diet eller har diabetes.

– Framöver är planerna att även lansera produkter inom andra segment som exempelvis Shape Beer, Shape Wine eller Shape Shot med samma affärsidé, att ha ett lågt kaloriinnehål. När en kund köper en produkt av vårt varumärke så vet de att de innehåller minsta möjliga kaloriinnehåll, berättar André Håkansson på Shape Drinks.

Bli delägare i Shape Drinks

Shape Drinks finns idag tillgängligt i Systembolagest beställningssortiment, samt i vissa butiker. Just nu håller Shape Drinks på med en investeringskampanj och som investerare blir man en del av företagets fortsatta expansion. Inom fem år är planerna att Shape Drinks blir en del av en större koncern för att säkra bolagets fortsatta tillväxt på den globala marknaden.

Läs mer om alkoläsken på shapedrinks.com eller besök fundedbyme.com för att bli delägare i företaget.