Clean Fit - hälsodryck
Clean Fit innehåller BCAA, 10 vitaminer samt krom, zink, magnesium och L-karnitin.

Slipp vassen i sommar med hälsodrycken Clean Fit

HälsaDen nya hälsodrycken Clean Fit är framtagen av fem elitidrottare som ville skapa något för den skandinaviska människan och hjälpa oss i vår träning, vardag och viktnedgång. Innovationen är fullproppad med tillskott som gör oss friskare och piggare.

Toppatlet inom Crossfit i Sverige, Hugo Rosas, var en av de fem elitidrottarna som bestämde de sig för att ta fram en produkt utformad efter vad de själva eftersökte i sin vardag och träning. Tillsammans skapade de Clean Fit, en vattentät produkt som de kan stå bakom till 100 procent.

Hugo Rosas - ambassadör Clean Fit
Hugo Rosas, ambassadör Clean Fit

– Hälsodrycken består av 10 vitaminer, BCAA för muskeluppbyggnad, L-karnitin för förbättrad syreuthållighet och fettförbränning, magnesium för muskelåterhämtning, zink för att hålla oss friska, krom för att kontrollera kolesterolhalten och minska sötsuget samt koffein för att få en kick i vardagen. Helt fri från socker och innehåller inga kalorier. Det blir inte bättre än så, säger Hugo.

Endast rena produkter

Varumärket Clean Drink är idag den enda aktör på marknaden som förutom BCAA har tillsatt 10 vitaminer i sin hälsodryck och även inkluderat de fyra ingredienserna krom, zink, magnesium och L-karnitin. Hugo berättar att många andra kosttillskottstillverkare också har zink och magnesium i sina produkter men då i ett koncentrat som kroppen inte kan ta upp. Hugo berättar mer:

– Vi har bara rena ämnen som är bra för kroppen i Clean Fit, därav namnet. Sen har vi boostat drycken med BCAA, en tregrenad aminosyra, för återhämtning och muskeluppbyggnad och koffein. Tillsist har vi tillsatt drycken med 10 olika vitaminer, däribland D-vitamin som är bra för oss skandinavier som får lite sol på vinterhalvåret.

En kick i vardagen

Clean Fit - komplement
Hugo framhåller att Clean Fit passar såväl vid träning som i vardagen.

Som toppatlet menar Hugo att Clean Fit är ett perfekt komplement att ta innan och under träning. Koffeinet gör att man får den kick man behöver och sedan får kroppen i sig rätt ämnen för återhämtning så att man håller sig frisk och hel. Men drycken är inte bara till för de som tränar, utan Clean Fit passar alla som vill ha en kick i vardagen.

– Alla borde dricka Clean Fit, aktiva som icke aktiva. Jag skulle exempelvis rekommendera att byta ut läsk mot en burk Clean Fit och som användare kommer du märka skillnaden redan efter några dagar, säger Hugo och avslutar:

– Clean Fit är ett perfekt komplement till din kost och ger dels energi som en bra start på dagen men dessutom de vitamintillskott som man annars inte skulle få i sig. Clean Fit är till för alla som behöver en extra boost i vardagen.

Idag kan hälsodrycken Clean Fit köpas i cirka 100 ICA-butiker och på webben hos Gymgrossisten.com.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se