City Laser i Göteborg - Plastikklinik
Nu satsar City Laser i Göteborg på plastikkirurgi, något som riktar sig både till kvinnor och män.

Skönhetsklinik i Göteborg satsar på plastikkirurgi

SkönhetKliniken Citylaser som under tidigt 80-tal startade som en laserklinik, är idag en komplett skönhetsklinik mitt i Göteborg. Sedan drygt ett år satsar de även på plastikkirurgi som har en snabbt växande efterfrågan.

Citylaser är en av Göteborgs äldsta skönhetskliniker och grundades redan 1982, då som renodlad laserklinik. I takt med att fler upptäckte kliniken ökade även utbudet av behandlingar och de har nu tagit kliniken vidare till plastikkirurgi. Vi talade med verksamhetschefen Jenny och hennes man Christoffer om valet att börja med plastikkirurgi och deras fokus på kundnöjdhet.

En växande marknad av plastkirurgi

Plastikkirurgi är ett växande estetiskt ingrepp som allt fler ser möjligheterna med. De mest kända skönhetsingreppen idag är bröstförstoring, bukplastik och fettsugning. Det föll sig naturligt för Citylaser att bredda verksamheten till dessa ingrepp.

City Laser i Göteborg - Plastikoperation
På City Laser i Göteborg utför Gia Pham de plastikkirurgiska ingreppen. Han har lång erfarenhet av denna typ av ingrepp.

– Efter en stor efterfrågan från våra egna kunder valde vi att satsa på plastikkirurgi. För att kunna erbjuda behandlingar med så hög kvalitet som möjligt så har vi länge letat tålmodigt efter en kirurg som passar oss. Till sist hittade vi en kunnig och noggrann plastikkirurg som mötte våra krav och förväntningar. Det blev en erfaren specialist från Tyskland som heter Gia Pham, säger Jenny.

Kirurgiska ingrepp är något som Citylaser har erfarenhet av sedan tidigare. Bland annat har de utfört intimkirurgi under flera år.

– De vanligaste intimkirurgiska ingreppen som vi utför på Citylaser är sådana till följd av förlossningsskador. Detta inkluderar blygdläppsförminskning och slidförsnävning.
Allt för många kvinnor går med förlossningsskador utan att vara medvetna om att det går att operera, säger Christoffer och fortsätter:

– Med ett kirurgiskt ingrepp går det att återskapa underlivet så det blir helt återställt. Tyvärr rekommenderas inte kvinnor en operation, utan blir hemskickade för att göra knipövningar istället. En okunskap gör att det kan ta många år tills drabbade får rätt hjälp. När de äntligen hittar till oss blir de enormt lättade och glada. Vi har dessutom en av Sveriges duktigaste och mest erfarna kirurger inom intimkirurgi, Petter Orgum som jobbat med dessa ingrepp i över 40 år.

30 år av laserbehandlingar

City Laser i Göteborg - Skönhetsingrepp
En positiv trend är att fler män söker sig till plastikkirugiska ingrepp.

Med de fem områdena injektionsbehandlingar, intimkirurgi, laserbehandlingar, plastikkirurgi och hudvårdsprodukter menar Jenny att Citylaser nu äntligen kan ses som en fullfjädrad skönhetsklinik. Laserbehandlingar är klinikens första specialitet sedan 30 år och Jenny vet vad hon pratar om:

– Med laser kan allt från tatueringar, hår, märken, ärr och ytliga blodkärl tas bort på ett säkert och snyggt sätt. I världens mest tatuerade land är våra tatueringsborttagningar väldigt populära.


Utöver laseringrepp erbjuds totalt närmare 40 olika behandlingar hos Citylasers inom diverse områden. Men den viktigaste delen i deras verksamhet, oavsett behandling, är nöjda kunder.

Extra fokus på diskretion och kundnöjdhet

Nöjda kunder är och har alltid varit väldigt viktigt för oss. I en bransch där man utför ett ingrepp eller en behandling på en kund så är tryggheten det viktigaste konstaterar Christoffer. Att Citylaser idag har så nöjda kunder och bra omdöme beror enligt Christoffer på att man satsat på att knyta till sig erfarna specialister inom varje område. Men det finns även andra aspekter som är viktiga, till exempel diskretion.

– Vi ser oss som en väldigt personlig skönhetsklinik med hög diskretion. Patienter skall känna sig bekväma hos oss och aldrig känna sig exponerade när de kommer till eller lämnar vår klinik. I övrigt har vi satsat mycket på ett professionellt bemötande, en personlig känsla och bra support, avslutar Christoffer.

www.citylaser.se kan du läsa mer om deras nyheter kring plastikkirurgi men även de övriga behandlingsformerna samt klinikens omdöme. Här kan du även boka en tid direkt på hemsidan eller komma i kontakt med Jenny, Christoffer eller någon av de andra medarbetarna på Citylaser.

City Laser i Göteborg - LogotypRedaktionen
redaktionen@temahalsa.se