Svenska Hamburgare - 4-pack
Nu lanseras en mindre förpackning av hamburgarfavoriten från Svenska Hamburgare. Du hittar den nya, mindre, förpackningen i din närmaste matbutik.

Populär hamburgare nu i mindre förpackning

KostDen populära bäst-i-test-vinnaren1 Svenska Hamburgare säljs i dag i de flesta matbutikerna runt om i landet. Nu lanseras favoriten i 4-pack, något som har efterfrågats av marknaden.

I kategorin frysta hamburgare finns en rad olika fabrikat av olika ursprung. En av de mest populära är hamburgare från Svenska Hamburgare AB. Svenska Hamburgare, som består av endast svenskt nötkött säljs idag i de flesta matbutiker i storpack om 20 hamburgare. Men höstens nyhet är ett 4-pack av hamburgaren.

En naturligt god hamburgare

Svenska Hamburgare - 20-pack
Favoriten från Svenska Hamburgare, här i välkänt 20-pack.

Lättheten att snabbt kunna steka på goda hamburgare direkt från frysen är något vi svenskar uppskattar, speciellt i vår hektiska vardag. Där passar ett 4-pack in, det menar Sven Elming som är den som ansvarar för köttproduktionen. Med endast naturliga tillsatser har Svenska Hamburgare länge varit en favorit i svenska hem.

– Vi har endast naturliga tillsatser i våra hamburgare och använder oss av nötkött, salt, peppar, lök och potatisstärkelse för att få en bra och hållbar produkt, säger Sven.

Just smaken är något som Sven trycker på. Han menar att grunden är att använda sig av rätt råvaror och utan tillstymmelsen av E-ämnen, ett hett diskussionsämne i dagens samhälle.

Svenskt och certifierat kött

Trenden att alltfler konsumenter vill äta nyttig mat hör också detta ihop med ett miljötänk, berättar Sven, som ser att fler vill kämpa för en bra miljö:

– Det finns en trend i miljöriktig mat och samtidigt vill man värna om den svenska näringen. Med svenskt nötkött och svenska råvaror kan vi göra just detta. Hög kvalitet är också viktigt.

Svenska Hamburgare - Köttillverkning
Svenska Hamburgare är kända för deras BRC-certifiering och att de endast innehåller naturliga tillsatser.

På moderbolaget Sven P Matkompaniet finns ett stort fokus på hög kvalitet. Här är man också certifierade av BRC Food Certificate, den högsta standarden inom svensk dagligvaruhandeln. Certifieringen betyder att man får full kontroll på köttet från att det kommer från bonden, till slakteriet och sedan ut till butikerna.

– Från vår sida så kontrollerar vi köttet med hjälp av bakteriologiska tester för att se så att det är fritt från skadeämnen eller farliga bakterier. Vi använder endast kött från certifierade leverantörer från Sverige och övriga EU, säger Sven.

Tillverkar hamburgare åt Ejmunds Gård

Utöver tillverkningen av egna varumärken gör Svenska Hamburgare AB även köttprodukter åt välkända Ejmunds Gård på Gotland samt andra köttprodukter såsom köttbullar åt kändiskocken Alexander Nilson.

www.svenpmatkompaniet.se kan du läsa mer om Svenska Hamburgare och dess produkter. Där kan du också läsa om Sven P Matkompaniet som också tillverkar köttprodukter för den svenska marknaden. Svenska Hamburgare i 4-pack hittar du sedan slutet av oktober i din närmaste matbutik.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se