Den fysiska butiken i Växjö är Smålands största kosttillskottsbutik.

Nya Just Fit satsar på personlig service

TräningJust Fit är nykomlingen i branschen som följer sina kunders träningsresa med fokus på välmåendet i denna. Med cirka 30 olika kosttillskottsmärken vet Just Fit exakt vilket som passar för din kropp och personliga mål.

Just Fit grundades 2013 av Christian Håkanson och hans nuvarande kollega. De tränade själva en hel del och kände att branschen saknade en aktör som fokuserade på ett mer personligt engagemang i ens träningsresa. Just Fits personal är alla väl pålästa kring kropp och kosttillskott i kombination med träning. Som grundare menar Christian att hela Just Fits affärsidé går ut på att kunderna ska få bästa möjliga kvalitet för pengarna.

Det personliga bemötandet

JustFit - Butik
Just Fit har ett stort sortiment av vitaminer, mineraler, sportdrycker, bars och träningskläder.

Just Fit arbetar främst med sin kundservice via de fysiska butikerna, men är alltid tillgängliga via telefon och mail. Här svarar de på frågor kring kosttillskott samt är genuint nyfikna på att följa kundernas träningsresa.

– Vi svarar alltid när kunder ringer och ger vägledning kring hur ofta, när och hur de ska ta sina kosttillskott. Vi släpper inte våra kunder efter ett köp, utan är delaktiga i träningsprocessen och är med och utvecklar deras kosttillskottsintag, förklarar Christian och fortsätter:

– Många yngre som elittränar kommer in till våra fysiska butiker med sina föräldrar och behöver tillskott för viktökning som komplement till den vanliga maten.

30 olika kosttillskottsmärken

Just Fit har 30 olika kosttillskottsmärken med allt från fettförbrännare till viktökning, prestationshöjare och aminosyror. Då Just Fit inriktar sig till allt från hängivna atleter till vardagsmotionärer, är det viktigt menar Christian att ständigt titta på nyheter och försöker ligga så långt fram i utvecklingen som möjligt:

– Idag finns det en djungel av kosttillskott vilket kan göra det svårt att navigera. Det är här vi kommer in i bilden. Vi satsar på de märken som vi tror gör skillnad och har exempelvis amerikanska kosttillskottsmärken som ingen annan i Sverige har, däribland Ronnie Colman.

– Man ska alltid komma ihåg att kosttillskott är ett komplement till bra kost, sömn och träning. Ingen kan bygga en tränad kropp genom att bara äta kosttillskott, något som vår personal är väldigt tydliga med, förklarar Christian.

Ett brett produktsortiment

JustFit - King Mass XL
Just Fit har det amerikanska kosttillskottmärket Ronnie Colman.

När Christian startade verksamheten 2013 öppnades den första fysiska butiken i Ludvika. Den andra fysiska butiken ligger i Växjö och är Smålands största kosttillskottsbutik.

Utöver kosttillskott har Just Fit även ett stort urval av vitaminer, mineraler, sportdrycker, bars och träningskläder. Dessa kommer från välkända märken som Swedish Fitness, LP Limits, NEBBIA, Legal Power och Gorilla Wear. De har även Freddys nya tjejbyxor Wear-Up.

– Vi har även kalorifria livsmedel som såser från det amerikanska märket Walden Farms, eller pannkaksmix med högt innehåll av kvalitetsprotein från Scitec Nutrition. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment som täcker allt de kan behöva för att effektivisera sin träning, avslutar Christian.

Alla Just Fits produkter är kvalitetstestade och stämplade med innehållsförteckning så man är säker på vad man får i sig. På www.justfit.se kan du läsa mer om hur Just Fit kan hjälpa dig att uppnå dina träningsmål.