Spring yard - halkskydd
Halkskydd för alla skor och aktiviteter.

Låt inte vädret hindra dig!

Springyard har halkskydden för alla skor och aktiviteter

TräningSpringyard är det svenska varumärket som är utvecklat för att möta det nordiska klimatet med dess omväxlande temperatur och väderlekar.

För oss nordbor är natur och miljö viktiga delar av livet; man vill kunna vistas i naturen – oavsett väderlek! Denna känsla av frihet och förståelse för vilka produkter som klarar ett nordiskt klimat, är varumärket Springyard.

– Vår ambition är att trotsa dåligt väder i skog, mark och innerstad. När våra produkter klarar en svensk vinter – fungerar de på alla platser i världen, säger Lars Johansson, VD på Brunngård Group.

Brunngård Group har designat och utvecklat sitt eget varumärke Springyard sedan 1994 och är idag en av världens ledande tillverkare av halkskydd.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda inte mindre än 11 olika modeller, som samtliga är CE-märkta och godkända för skyddsklass 1 – mycket halksäkert, säger Lars.

Hitta rätt halkskydd

SportGrip - halkskydd
Med halkskydd stoppas du inte av vädret.

SportGrip – halkskydd för det aktiva sortimentet halkskydd erbjuder Springyard tre olika segment: Running (för dig som vill jogga tryggt och säkert även vid vinterväglag), Walking (för halksäkra promenader på asfalt eller stigar) och City (för city-flanörer när kylan slår till).

– Materialet är naturgummi och de utbytbara dubbarna tillverkas i slitstarkt och härdat stål.
Förr kanske det bara var äldre människor som använde halkskydd, men idag har alla människor användning för halkskydd. Många är ute och joggar på vintern och då behöver man ofta halkskydd, säger Lars.

Två grupper som löper stor risk att halka under vintern är äldre människor och anställda inom offentlig sektor som jobbar utomhus. Om man utrustar sin personal och äldre människor med halkskydd så minskas risken för skador betydligt, vilket samhället sparar pengar på.

Springyard halkskydd köper du i sko- och sporthandel, på apotek och i hälsokostbutiker. Läs mer om skydden och hitta din närmaste butik på www.springyard.se.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se