World Class Gym - Träning
Med Kick-Starter är avsikten att du ska få en träningskompis som under en längre tid hjälper dig att skapa nya vanor.

Kickstarta 2015 på World Class Gym

TräningMed några veckor in på det nya året är det många som sliter med nyårslöften om mer träning och bättre kost. För att detta ska hålla i sig längre krävs rutiner, något som träningsexperterna på World Class Gym vill hjälpa till med.

Med sin nya vinterkampanj Kick-Starter, erbjuder World Class Gym ett träningspaket som uppmuntrar till nya rutiner med hjälp av en personlig tränare. Med Kick-Starter är avsikten att du ska få en träningskompis som under en längre tid hjälper dig att skapa nya vanor. Utöver träningstillfällena erbjuds även kostrådgivning, där ett möte avsätts för att prata om kosten och vad dina önskemål är.

Vinterkampanjen Kick-Starter

Kick-Starter pågår mellan den 1 januari till 28 februari, och erbjuder sju träningstillfällen under sex veckors tid med en personlig tränare. Fördelen med Kick-Starter är att du får träffa någon kontinuerligt under en längre tid och verkligen får chansen att skapa en ny rutin i vardagen.

– Kick-Starter går ut på att kickstarta året 2015. Att kombinera bra kost med träningen är viktigt hos oss, detta är något vi verkligen lyfter fram i kampanjen, säger Jonas Lutteman, marknadsassistent på World Class Gym.

Vid första träningstillfället görs en individuell behovsanalys där medlemmen tillsammans med en personlig tränare går igenom mål, förutsättningar och kostrådgivning. Tränaren ska fungera som en träningskompis som motiverar dig till att gå till gymmet, inspirerar och som man kan ställa frågor till.

Skapa nya rutiner med hjälp av toppmodern teknik

World Class Gym - Hälsa
Toppmoderna lokaler med avslappningsområden.

Toppmoderna World Class Gym på Nybroplan, erbjuder dig som kund möjligheten att registrera all din träning i appen LF Connect. På gymmet kan du även ta virtuella löprundor med ett tiotal destinationer världen över som uppdateras konstant.

– Nybroplan är Sveriges modernaste gym, där vår vinterkampanj är generös och inriktar sig på att verkligen hjälpa folk att starta nya vana och rutiner. Gymmet är nyöppnat och fullt funktionellt med app, GPS och maskiner. Det är bara att komma och träna, säger Jonas.

Så anmäler du dig

Du anmäler dig enklast genom att gå in på närmsta World Class Gym eller fyller i en intresseanmälan på deras Facebook- eller webbsida. Kampanjen drar officiellt igång den 1 januari på gym i bland annat Västerås, Linköping och Stockholm på Alvik, Sundbyberg, Slussen och toppmoderna Nybroplan.

– Vi satsar aktivt på att vara mer personliga än andra gym, att folk ska känna sig välkomna, uppfångade och sedda. All vår personal är välkomnande och man kan gå fram till alla för att be om råd och hjälp, säger Jonas.

Med totalt 20 anläggningar i Sverige, har gymmen ett fullt sortiment med grupp- och personlig träning och på vissa utvalda gym erbjuds även barnpassning. På www.worldclass.se kan du läsa mer om vinterkampanjen Kick-Starter och var du hittar ett World Class Gym närmast dig.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se