Mirakelduschen - duschhandtaget
I duschhandtaget finns joniserande små kulor med bergarter som renar vatten från klor, tungmetaller och hårda salter.

Här finns hjälpen för dig med psoriasis, eksem, torr hud och mjäll

HälsaCirka 300.000 människor i Sverige lider av psoriasis idag. Många använder kortison och salvor av olika slag för att få bukt med problemen, men tyvärr ger de inga bestående resultat. Men det finns annan hjälp att få.

Rolf Rebmark i Ronneby saluför en s.k. mirakeldusch som hjälper dig att bli fri från psoriasis. Produkten, som rekommenderas av svenska läkare, är även effektiv mot eksem samt klåda och mjäll i hårbotten.

Rolf vet vad han pratar om då han själv har haft psoriasis i drygt 40 år.
– Det var väldigt påfrestande när jag som tonåring skulle sola och bada på somrarna och hade stora fläckar på lår och mage. Jag använde enorma kvantiteter med kortison och olika krämer, fläckarna gick bort men de kom ju lika fort tillbaka.

I januari 2011 kom Rolf i kontakt med Mirakelduschen via kontakter i Kina och han märkte att produkten gav fantastiska resultat.
– Jag har alltid varit skeptisk till nyheter av det här slaget, men det skedde faktiskt ett under. Efter cirka fyra veckor var jag helt befriad från psoriasis, säger han.

Renar klor och metaller

Hur fungerar då Mirakelduschen? Jo, i duschhandtaget finns joniserande små kulor med bergarter som renar vatten från klor, tungmetaller och hårda salter. Vattnet blir antibakteriellt och basiskt, vilket gör hud och hår mjukt.
– När man duschar med en vanlig dusch får man bakterier som finns naturligt i vattnet. Bakterierna lägger sig i sårskorpor och har man då psoriasis, eksem eller mjäll så växer sårskorporna och det läks inte. Använder man Mirakelduschen får man inga bakterier, huden blir mjuk och läkningen börjar ganska omgående, berättar Rolf och fortsätter:
– Inte nog med det. Många kvinnor har ringt och berättat att de slutat använda Body Lotion och andra hudkrämer eftersom huden blir naturligt mjuk och len av basiskt vatten.
Att regnvatten och vatten från bergskällor har en god effekt har varit känt i flera hundra år. Då detta vatten inte innehåller någon kalk får man både glansigt hår och slät hud.

Kontakter med läkare

Rolf har en bakgrund som leverantör av sjukhusutrustningar och har haft mycket kontakter med läkare både i Sverige och utomlands. En av dem är hudläkaren Gina Topan i Helsingborg, som själv har haft besvär med eksem och klåda i hårbotten och ovankroppen och provat diverse produkter.

– Gina Topan fick Mirakelduschen vid jul 2011 och i februari 2012 ringde hon mig och berättade att alla besvär var borta efter tre veckors användning. Efter ett reportage i lokaltidningen Blekinge Läns Tidning vid årsskiftet 2011-2012 tog försäljningen fart på allvar och jag fick massor med mail och telefonsamtal, där folk sa att ”detta är ju ett mirakel”. På så sätt fick produkten namnet ”Mirakelduschen”, berättar Rolf.

Duschhandtaget, som kan skruvas på en vanlig duschslang, tillverkas på licens i Kina och cirka 97 procent säljs via nätet. Rolf har hittills sålt drygt 2000 duschar, främst till kunder i Sverige, men också i Finland och Norge.
– Inget gör mig så glad som när jag får mail och samtal från folk som säger att de fått ett helt nytt liv tack vare duschen. Är det någon som vet hur besvärligt det är med psoriasis så är det ju jag, säger Rolf Rebmark.

Läs mer om Mirakelduschen på www.bestbalance.se

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se