celsius - träning & sportdryck
Vi har pratat med Denice Andrée, en personlig tränare som själv använder Celsius på grund av dryckens många fördelar.

Effektivisera din träning med Celsius

TräningIdag är det många som funderar på hur de kan göra sin träning mer effektiv. Med hälsodrycken Celsius får du inte bara energi i form av koffein, utan även ett tillskott av viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver.

Denice Andrée

Denice Andrée - celsius

Mer om Denice träningstips och hälsorecept kan du hitta på hennes instagram @deniceandree

Celsius är en hälsodryck som många tränare rekommenderar i samband med träning. Vi har pratat med Denice Andrée, en personlig tränare som själv använder Celsius på grund av dryckens många fördelar.

Mer energi och ökad fettförbränning

Utöver sitt arbete som PT, driver Denice även kostrådsutbildningar och är grundare till en framgångsrik PT-skola. Denice arbetar mycket med tidseffektiv träning där hon gör kost- och träningsscheman till sina kunder som de kan använda på hemmaplan.

Anledningen till att Denice själv använder Celsius och rekommenderar den till sina kunder, är att drycken innehåller koffein och guarana som ger extra energi. Vid intensiva träningspass kan du då öka prestationsförmågan genom att dricka en Celsius precis innan passet.

– Tar du en morgonpromenad före frukosten, kan du även maximera din fettförbränning genom att dricka en Celsius och ett glas vatten innan du går ut, säger Denice.

Träningstips i vardagen

Populärt idag är träningsformen Tabata. Denna bygger på korta, intensiva pass på 15-20 minuter som de flesta kan få in i sin vardag utan att behöva gå till ett gym.

– Tabata riktar sig till människor som varken kan, vill eller har tid att ta sig till ett gym. Med väldigt enkla redskap och ibland inget mer än sin egen kroppsvikt kan man exempelvis cirkla med armhävningar, sit-ups och utfall i en kvart. Nästa dag kan man köra intervaller utomhus som variation, berättar Denice.

Ett effektivt kosttillskott

Denice arbetar även mycket med kostrådgivning, en viktig komponent för att få ut maximalt av din träning. Hennes kostscheman baserar sig på naturliga råvaror, utan halvfabrikat och processerad mat. Denice förklarar att kroppen är konstruerad att hantera naturliga råvaror och det är då den är som mest effektiv. Hon passar även på att informera om fördelarna med Celsius som ett kosttillskott:

celsius - hälsodryck
Innehåller många viktiga vitaminer och mineraler.

– Jag brukar kalla Celsius för hälsodryck och inte energidryck, då den ger ett tillskott på så mycket mer än bara energi i form av viktiga vitaminer och mineraler. Detta gör Celsius unik på marknaden.

Celsius är berikad med antioxidanter från B-vitamin, C-vitamin, grönt te, ingefära och guarana. Drycken kommer i smakerna Apelsin, Vilda bär, Cola, Citron/Lime, Persika/Mango och Jordgubb/Kiwi.

Under Stockholmsmässan kommer Denice att vara på plats 8-9 november i Celsius monter under Allt för Hälsan. I montern kommer även Freddy, www.freddystore.se, finnas på plats med smygpremiären för vårens kollektion av de populära WR.UP-byxorna som ger stussen ett lyft.

www.celsiussverige.se finns information för dig som vill veta mer produkterna.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se