Presenteras av Kouvolan Lakritsi
Timo - Kouvolan Lakritsi
Timo Nisula. Foto: Kouvolan Lakritsi

Bli medborgare i den självständiga staten Republiken Lakritsien

För att ta avstånd från världens rådande missnöje och byråkrati bestämde sig lakritsfabrikören och numera El Presidente, Timo Nisula, för att grunda den självständiga staten Republiken Lakritsien.

Kouvolan Laktrits logo

Timo som är vd på Kouvolan Lakritsi grundade modellstaten då han kände att dagens leverne gav honom en tämligen förtvivlande känsla av hjälplöshet. Republiken Lakritsien är befriad från världens misär och härifrån kan man till omvärlden exportera goda sedvänjor. Staten är den enda i världen som helt värms upp av biogas och som medborgare finns det mycket att ta del av.

– Vi kommer med en fast men positiv samt lakritsig hand styra våra grannstaters politiker och tjänstemän i såväl gott som ont. Men vid goda gärningar kanske vi skickar lite lakrits, berättar Timo.

Så blir du medborgare

En person kan beviljas medborgarskap i Republiken Lakritsien genom att registrera sig med en kod som man tilldelas vid inköp av produkter från Kouvolan Lakritsis webbshop. I fortsättningen kommer koderna att finnas på alla lakritsprodukter på insidan av påsen.

Timo - Republiken Lakritsien
Foto: Kouvolan Lakritsi

Avancera inom samhället

Genom att registrera sig som invånare i republiken har man även möjlighet att avancera inom lakritssamhället. Titlar som finns till buds är bland andra:

  • Biträdande vice verkställande centralavdelningchef för befolkningskommittén
  • Tillförne intermedial folk- och världskonstnär
  • Vice konsulär konsulent av primär och sekundär grad

Vinn smaskiga priser

Idag har Republiken Lakritsien 300 medborgare men förväntas inom kort uppgå till en miljon. Som medborgare får man möjlighet att delta i lotterier och vinna smaskiga priser samt ta del av unika erbjudanden och lakritsrabatter. Varje månad kommer de invånare som köpt mest produkter från Kouvolan Lakrits att få en färsk gåva som överraskning.

För att bli medborgare i Republik Lakritsien behöver du endast registrera dig här. Besök även Kouvolan Lakritsis webbsida.