Gotlands Snus - Nikotinfritt Snus
Qvitt är helt tobak- och nikotinfri och innehåller Panax Ginseng, grönt te och fluor.

Bli kvitt ditt nikotinberoende på qvitt.nu

HälsaFunderar du på att sluta med tobaken men vet inte hur? Alla som har varit beroende av nikotin vet att det är svårt att bryta av och ändra ett beteendemönster. Som hjälp har Gotlands Snus skapat sajten www.qvitt.nu, fylld med tips & råd för de som vill starta sitt nikotinfria liv.

För de som vill bli av med sitt nikotinberoende har Gotlands Snus tagit fram sajten qvitt.nu där man bland annat kan få tips & råd från personer som har lyckats sluta. Tack vare det smarta snussubstitutet är det enklare än någonsin att hålla nikotinsuget i schack.

– Vi ville skapa ett forum som kunde hjälpa de som vill bli nikotinfria att komma igång men även som ett stöd efter att man slutat, Markus Wahlgren, marknadschef på Gotlands Snus.

Sajten för de som vill bli nikotinfria

Har man väl bestämt sig är man på god väg, men ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Här kan man behöva lite stöttning på vägen. På qvitt.nu finns det flera olika tips och hjälpmedel till dig som vill sluta snusa eller röka.

Gotlands Snus - Sluta röka
Qvitt.se hjälper dig att hålla nikotinsuget i schack.

– Qvitt är ett tobak- och nikotinfritt alternativ med en snuslik smak och känsla som gör att det upplevs som en prilla fast det är grönt te, säger Markus och fortsätter:

– Första dagen är tuffast men klarar man att vara nikotinfri i 24 timmar är halva slaget vunnet. Man får heller inte vara för tuff mot sig själv och om man skulle få återfall, är det bara att försöka på nytt. Tillsist klarar man det.

Har man svårt att sluta tvärt är Qvitt ett bra övergångsalternativ som kan hjälpa en att trappa ner.

Prillan utan nikotin

Qvitt är helt tobak- och nikotinfri och innehåller Panax Ginseng, grönt te och fluor. Det innebär att den kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och förbättra munhygienen. Viktigt menar Markus är dock att prillan inger samma känsla som en vanlig snus, med liknande dosa och portionskuddar. Mark, 58, provade substitutet efter att ha rökt och snusat sedan tonåren:

– När jag hittade Qvitt tänkte jag att nu är det dags att lägga av. Smaken och konsistensen gör att det känns som man snusar, fast det är grönt te man har under läppen, säger Mark, tidigare rökare och snusare.

Beställ ett Qvitt-kit

Gotlands Snus - Qvitt
Qvitt finns i varianterna Original, Menthol och Salmiak där den sistnämnda även finns som Mini.

Idag finns varianterna Original, Menthol och Salmiak där den sistnämnda även finns som Mini. I december kommer Gotlands Snus lansera ett Qvitt-kit med fyra dosor, en av varje sort, där man kan testa vilken sort man trivs bäst med. Till ett förmånligt pris.

www.qvitt.nu kan du läsa mer om hur du kan bli kvitt ditt nikotinberoende. Besök även Gotlands Snus på www.gotlandssnus.se för att läsa mer om Qvitt samt företagets övriga sortiment.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se