Goda Bubblor No 1
Goda Bubblor No 1 från GodDryck är det alkoholfria bubblet där all vinst går till välgörenhet.

Stjärnkocken: ”Äntligen ett alkoholfritt bubbel som smakar riktigt bra”

LivsstilFredric Andersson har jobbat med mat och dryck i över 20 år. Drivkraften har alltid varit att skapa en positiv upplevelse för andra. Vare sig det gäller gäster på några av världens bästa restauranger eller tittare på TV4 och SVT. Nu har stjärnkocken inlett ett nytt samarbete med det svenska företaget GodDryck.

– Jag har börjat jobba med GodDrycks Goda Bubblor No 1 för att det är det mest välsmakande alkoholfria mousserande vinet jag stött på. Äntligen ett alkoholfritt bubbel som smakar riktigt bra. Kvalitet är nummer ett, jag tummar aldrig på det. Men självklart är det så att företagets syfte ger en god eftersmak i dubbel bemärkelse, säger Fredric Andersson.

GodDryck - Fredric Andersson
Fredric Andersson, stjärnkock med erfarenhet från några av världens bästa restauranger

Eftersom GodDryck ägs av Stiftelsen GoodCause finns det inget privat vinstintresse i bolaget utan all framtida vinst går till bolagets sex välgörenhetspartners. GodDryck fokuserar på att skapa alkoholfria och ekologiska drycker som passar till mat och fest.

– Vi på GodDryck är oerhört stolta över detta samarbete. Det är väldigt inspirerande att få jobba med en så passionerad människa som Fredric. Vi vill båda göra människor lyckliga genom god mat och dryck, men också genom den härliga känslan som kommer av att hjälpa någon annan. säger Peter Roland, vd på GodDryck.

Inom restaurangsfären har det funnits en stark norm om att mat ska kombineras med alkoholhaltiga drycker. Fredric ser dock en tydlig trend i att många börjat tänka annorlunda. På restaurangen Kärranäs som han driver med familjen Benders har man skapat flera menyer som kombinerats med alkoholfria drycker.

– Fler och fler har börjat ifrågasätta varför mat alltid ska kombineras med just alkohol. Även om den synen lever kvar så börjar man se nya möjligheter i det allt mer växande utbudet av alkoholfria drycker av hög kvalitet, avslutar Fredric.

Goda Bubblor No 1 finns på Systembolaget med artikelnummer 1959 och mer information om GodDryck och Kärranäs hittar du på www.goddryck.se och www.karranas.se.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se