Åderbråcksklinikerna - Livskvalitet
Idag kan man med en trygg, enkel och skonsam behandling återgå till sin vardag redan samma dag.

Aldrig varit enklare att bli fri från åderbråck

Sjukvård För bara 10 år sedan var behandling av åderbråck en besvärlig process som kunde lämna ärr och kräva diverse återbesök. Men mycket har hänt under de senaste åren och idag kan man med en trygg, enkel och skonsam behandling återgå till sin vardag redan samma dag.

De senaste åren har det forskats mycket kring åderbråck och idag behövs inte kirurgi för att bli fri från de synliga blodådrorna som slingrar sig på benen. Åderbråcksklinikerna har lång erfarenhet inom området och med kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö kan de idag behandla de allra flesta.

Trygg, enkel och skonsam behandling

Åderbråck är vener som oftast yttrar på insidan av underbenen likt blå, knöliga upphöjningar i huden. Förr bestod behandlingen av en kirurgisk process som kunde göra patienten sängliggande.

Åderbråcksklinikerna - Behandling
Idag behöver man inte använda kirurgi för att bli fri från åderbråck.

Men idag är behandling betydligt skonsammare och åderbråcken lättare att bli av med, berättar Thomas Lawaetz, vd på Åderbråcksklinikerna:

– De allra flesta åderbråck kan behandlas enkelt och ingreppet utförs under lokalbedövning. Behandlingen tar endast en timme och omedelbart efter kan patienten gå tillbaka till jobbet och även utföra en mindre aktivitet. Vi garanterar att alla åderbråck försvinner, att man kommer vara nöjd med resultatet och att behandlingen inte lämnar några ärr.

Behärskar alla behandlingsmetoder

Med 25 000 behandlingar bakom sig har Åderbråcksklinkerna idag Nordens mest erfarna specialister inom åderbråcksbehandling. Klinikerna erbjuder alla behandlingsformer såsom laser, skum, radiofrekvens, lim eller en kombination av dessa.

– Idag har vi åtta åderbråckskliniker i Norden och är helt klart i framkant av modern åderbråcksbehandling. Vi är inte bara begränsade till laser utan behärskar alla behandlingsmetoder, säger Thomas.

Kan ge en ökad livskvalitet

De senaste åren har det forskats mycket kring åderbråck och här har Åderbråcksklinikerna varit högst involverade. Idag använder kliniken de främsta metoderna och tack vare att priserna på åderbråcksbehandlingar är lägre i Danmark, har de ett försprång på den svenska marknaden. Thomas avslutar:

Åderbråcksklinikerna - Före - Efter
Före och efter en åderbråcksbehandling på Åderbråckslinikerna.

– Åderbråck kan reducera människors livskvalitet och därför vill vi att behandling ska vara tillgängligt för alla människor. Ingen behöva gå runt med åderbråck utan har idag möjligheten att på ett snabbt, skonsamt och prisvärt sätt bli fri från åderbråcken.

Åderbråcksklinikerna står idag för 90 procent av åderbråcksbehandlingarna i Danmark och expanderar allt mer i Sverige. På aderbracksklinikerna.se kan du läsa mer om hur du på ett tryggt, enkelt och skonsamt sätt kan bli fri från din åderbråck.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se