MatHem - Hemleverans mat
Slipp kånka och köa — veckohandla från soffan!

3 goda skäl att handla från MatHem.se

LivsstilIdén bakom MatHem.se är barnsligt enkel: Låt matbutiken komma hem till dig. Du beställer maten och väljer leveranstid. MatHem kör hem allt till din dörr.

I genomsnitt lägger svensken mellan tre och fyra timmar i veckan på att handla i matbutiken.

”Om man slår ut den siffran så landar man på ungefär fyra veckor per år som spenderas på att handla mat. Den tiden kan användas roligare och bättre, som att motionera eller gå på bio. Eller varför inte se det som att du får fyra veckors extra semester per år genom att handla din mat på
 nätet!”, säger Karolin Kull på MatHem.

1. Störst i Sverige på ekologiskt och grönt

På MatHem hittar du ett brett sortiment med att från vardagsmat till delikatesser. MatHems kunder älskar ekologiska och närproducerade varor så sortimentet breddas ständigt efter säsong. MatHems kunder är medvetna och påverkar sortimentet hela tiden.

2. Slipp kånka och köa — veckohandla från soffan!

Överfylld kundvagn i en stressig butik? Aldrig mer. Nu kan du tryggt och lugnt handla när det passar dig. Dessutom bär matbutikens starka chaufförer upp maten till din dörr, perfekt om du saknar hiss eller helt enkelt vill ha hjälp.

3. Du väljer leveranstid, 7 dagar i veckan

MatHem - Beställ mat online
Hitta recept på smaskig grönkålspizza med roquefort, fikon och citron.

Beställ idag och få hem maten redan imorgon! Du väljer själv ett intervall, exempelvis 18-20, och får sedan ett SMS med en mer exakt leveranstid. Det finns kostnadsfria leveranstider varje dag! MatHems bilar är utrustade med kyl- och frys, vilket innebär att vi kan garantera en oavbruten kyl- och fryskedja. Fräscha varor ända fram till dörren.

– På MatHem värnar vi om miljön och en enda MatHems bil motsvarar ungefär 30 personbilar som rullar till olika butiker. Svinn är också något som minskas då våra kunder handlar smartare, slänger mindre och blir allt mer medvetna hur mycket som faktiskt går åt varje vecka. Med andra ord finns det pengar att spara, säger Karolin och avslutar:

– För varje order vi plockar skänker vi en krona till BRIS, något som kan jämföras med att vi finansierar två heltidsarbetande kuratorer på organisationen.

Som kund hos MatHem.se har du inte bara tillgång till ett stort sortiment av fräscha varor och generösa leveranstider. Matbutiken bjuder också in till biobesök, matlagningsevenemang och mycket mer. Besök www.mathem.se eller ring 020-151010 för att bli medlem idag!

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se