Presenteras av CBC Investment Group
CBC Investment Group - meeting

Private equity plattform låter fler investera i tillväxtbolag

Att investera i snabbväxande icke börsnoterade företag har länge varit reserverat för rika privatpersoner och affärsänglar. Göteborgsföretaget CBC Investment Group har sedan 2009 arbetat för att förändra det och ge alla möjligheten till den här formen av kapital investering. Med en digital plattform har CBC sedan starten 2009 lyckats bygga upp ett exklusivt nätverk med drygt 150 000 privatpersoner och företag . Konceptet ger möjligheten att komplettera sin traditionella investeringsportfölj med satsningar på spännande tillväxtbolag med förväntad exit inom 2-5 år. Bolagen finns inom de heta investeringssektorer såsom IoT, Life Science, Big data samt Mobile & Internet. Som investerare är man med och finansierar bolag med hög avkastningspotential och positiv påverkan på samhällsutvecklingen. Mitt i finanskrisen Allt började under den stora recessionen då...
Presenteras av PPMRÅDGIVAREN

Följ fondexperten som har en miljon på premiepensionskontot

När Mats Svensson grundade PPMRÅDGIVAREN år 2000 hade han 130 000 kr på sitt PPM-konto. Idag har han över en miljon kronor med en genomsnittlig årlig avkastning på 21 procent. Nu kan du kopiera Mats fondbyten i PPM och få samma avkastning framöver.
Presenteras av Kollektiva
Kollektiva - KollektivaFondval

Se hur du ligger till med ditt PPM-sparande med ny tjänst

Tidigare har det bara funnits två alternativ för PPM-sparare att välja fonder, men med KollektivaFondval har nu ett tredje alternativ introducerats.
Presenteras av Advisor
Advisor Multihedge - fondförvaltning

Succé för konceptet Multihedge med fond-i-fond

2013 startade fondförvaltaren Advisor fonden Advisor Multihedge, en fond-i-fond bestående av ett 20-tal hedgefonder valda på den internationella marknaden.