Clarion Hotel Sign - takpool
Takterrassen öppnar upp sin bar och nya spännande matkoncept väntar dig som besökare.

Clarion Sign: Takpool och fri barnpassning

HälsaEtt stenkast från Stockholms centralstation reser sig Clarion Hotel Sign. I sommar är det mycket på gång; takterrassen öppnar upp sin bar och nya spännande matkoncept väntar de som besöker hotellet. Under sommaren satsas det även stort på de yngsta besökarnas hotellupplevelse.

Clarion Sign är ett välkänt cityhotell som lockar många affärsresenärer under året, men inför sommaren väljer de att forma hotellet så att även barnen skall trivas.

Hotellet ur familjeperspektiv

-Efter förra årets succé har vi även denna sommar valt att satsa på barnen, för deras upplevelse är minst lika viktig för oss. Vi har ett stort rum fullt av leksaker där barnen kan leka loss ordentligt, som dessutom är bemannat med två barnvakter vissa tider så föräldrarna kan få lite egentid. Och barnpassningen är helt gratis, förklarar Eva Ottosson Rask, marknadsansvarig på Clarion Hotel Sign.

Utmaningen att ge barnen en härlig vistelse, utan att de vuxna skall behöva kompromissa på sin upplevelse, är något som Eva tror att de verkligen lyckats med i sin nya satsning. Vid incheckning välkomnas barnen med en fin tygpåse med pyssel att sysselsätta sig med direkt vid ankomsten.

Efter maten går barnen och leker

Clarion Sign - barnpassning
Fri barnpassning på hotellet
I hotellets restaurang American Table står den välkända matprofilen Marcus Samuelsson för menyn. Han har satt sin egen prägel på specialiteter från den amerikanska matkulturen.

Även här har man tänkt ur ett barns perspektiv och när du sätter dig till bords serveras barnen grönsakssnacks medan de väljer ur den barnanpassade menyn. Och efter middagen får barnen välja fritt ur glassboxen.

-Alla föräldrar vet att barn snabbt tröttar på att sitta till bords, så många barn kilar direkt upp till lekrummet efter middagen, berättar Eva.

Besök gärna www.clarionsign.se för att läsa mer om hotellet eller klicka här för att ta del av deras aktuella hotellerbjudanden.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se