Modifast - viktminskning och viktkontroll
Modifast erbjuder ett stort sortiment av kost- måltidsersättningsprodukter. Kostersättningsprodukterna kan ersätta all mat under en begränsad tid och måltidsersättningarna kan ersätta vissa måltider.

Börja året med en smart start

KostKänns det igen? Köpt nytt träningskort för att börja träna flera gånger i veckan? Handlat mat från en inköpslista till en veckotidningsdiet och ska sluta röka samtidigt? Så kör man igång i en rasande fart, möter bakslag och ger upp direkt. Det är kört och det dåliga samvetet ger sig snart tillkänna.

Men var lugn, det finns hopp, för det är aldrig kört. Livet är istället ett spännande lärande om hur man fungerar i olika situationer och det är aldrig för sent med en livsförändrande nystart.

Ett nytt år med nya möjligheter

Varför inte denna gång börja det nya året med en smart start istället för en megastart. Fundera på vad just du skulle kunna börja med att förändra. Börja med en sak i taget och prova det under en tid och utvärdera sedan. Det är bra om den nya vanan sitter i ryggmärgen redan innan du tar dig an nästa utmaning.
För att minska i vikt behöver vi äta mindre och skapa ett energiunderskott. Man kan börja med att minska på något så kan man se om det ger resultat över en tid, då vet man att man är på rätt väg. Exempelvis kan man dra ner på godis, bullar, kakor, glass, läsk, saft, alkohol, antal smörgåsar eller portionsstorlekar till lunch eller middag. Små förändringar i din vardag gör stor skillnad i slutändan.

Trygg och säker viktminskning

Kostersättning som pudding
Kostersättning som pudding

Modifast har funnits i Sverige sedan 1995 och rekommenderas av överviktsenheter och dietister i hela landet. Det är också vanligt att Modifast används innan magsäcksoperationer.

Modifast erbjuder ett stort sortiment av kost- måltidsersättningsprodukter. Kostersättningsprodukterna kan ersätta all mat under en begränsad tid och måltidsersättningarna kan ersätta vissa måltider. Till skillnad från andra produkter i samma kategori så baseras Modifast på mjölkprotein istället för sojaprotein. Det gör dem fylliga och extra goda vilket också är viktigt för en lyckad viktminskning eller viktkontroll.

-Speciellt populära är chokladpuddingarna och jordgubbsmoussen som hjälpt många, men även traditionella rätter som sparrissoppan är mycket uppskattad hälsar Malin Westman som är nöjd produktansvarig på Modifast.

Anpassa din viktminskning till dina mål

Hur du använder Modifast beror naturligtvis på din egen situation och målsättning. Vissa vill byta ut alla måltider under en period, för att snabbt komma igång med viktminskningen, och andra föredrar att byta ut enstaka måltider över en längre period. Syftet med den så kallade Modifast-metoden är inte bara att erbjuda ett snabbt och effektivt sätt att minska i vikt utan också att hjälpa dig att behålla vikten efter avslutad kur.

När man behöver extra hjälp på vägen kan en period med enbart Modifast LCD vara ett enkelt och snabbt sätt för att gå ner lite extra i början, vilket också kan öka motivationen att jobba vidare.

Stegvis återinför man sedan sund och energisnål mat, tills man hittat sin trivselvikt. Målet är att till slut hamna på goda och sunda matvanor, som man kan trivas med och behålla i framtiden. Något som Modifast hjälpt många lyckliga kunder med.

Produkterna hittar du i välsorterade apotek men kan också beställas till förmånligare priser på www.modifast.se Fram till 2 februari får du dessutom fri frakt vid köp över 300 kr om du använder koden GPMOD79.

Redaktionen
redaktionen@temahalsa.se